Om

Min interesse for danske flasker er opstået med udspring i et markedskøb af 3 mineralvandsflasker med patentprop. Købet blev foretaget på Ørbæk marked i år 2004, hvor jeg erhvervede omtalte flasker.

Efterhånden har min interesse for flasker bredt sig til samtlige danske flasketyper, spændende fra de helt små parfume- og medicinflasker til flasker med meget større rummål, varierende i farver og former. Jeg synes at mundblæste flasker med etiketter er specielt spændende, da flasker med deres originale etiketter er en værdifuld kilde til viden om flaskernes indhold, evt. forhandler, producent osv. De fleste gamle flasker har dog for længst mistet deres etiketter, men også uden etiketter er de gamle mundblæste flasker utroligt flotte.

Min flaskesamling omfatter i dag udelukkende danske flasker, og selvom der ikke findes en entydig og officiel definition på hvad danske flasker egentlig inkluderer, så er dette ikke så betydende ift. min interesse.

Interessen for de gamle flasker er for mig en fritidsinteresse og derfor kan der være informationer jeg har angivet som ikke er fuldstændig korrekte. Derfor, såfremt du finder forkerte eller misvisende informationer, så kontakt mig gerne.