Mineralvandsflasker

Galleri for udvalgte mineralvandsflasker jeg har i min samling. Alle de viste flasker er mundblæste, nogle endda stadig med originale etiketter. Jeg tilføjer løbende billeder.
Har du gamle mineralvandsflasker eller andre gamle flasker, så hører jeg gerne fra dig. Mine kontaktinformationer finder du under “Kontakt” i menuen.

Mineralvandsflasker til korkprop
I nedenstående galleri ses udvalgte mineralvandsflasker til korkprop. Der ses fx flasker fra ROSENBORG BRØNDANSTALT KIOBENHAVN, MINERALVANDSFABRIKKEN AALBORG m.fl. Flasker til korkprop er ældre end flasker til patentprop.

Grønne mineralvandsflasker til patentprop
I nedenstående galleri ses et udvalg af mine grønne mineralvandsflasker med patentprop. De grønne mineralvandsflasker er ældre end de mere velkendte klare flasker til patentprop. I galleriet ses fx flasker fra ØRSTEDSPARKENS KURANSTALT KJØBENHAVN, SLOTSMØLLENS FABRIKKER KOLDING, VENDIA HJØRRING m.fl.

Grønne mineralvandsflasker til kapsel
I nedenstående galleri ses et udvalg af mine grønne mineralvandsflasker til kapsel. De grønne mineralvandsflasker til kapsel er relativt sjældne og i galleriet ses fx flasker fra LØCSTØR MINERALVANDFABRIK, CITO RANDERS m.fl.

Skærbæk i Sønderjylland
I nedenstående galleri ses de 3 mineralvandsflasker med patentprop jeg har fra Skærbæk i Sønderjylland. Alle flasker er mundblæste og fra perioden hvor Sønderjylland var tysk område. Fx ses en noget medtaget udgave af en flaske fra ANDERSEN & SCHMIDT, SCHERREBEK. Har du viden om flasker fra området, så kontakt mig gerne.