Likør- og Bitterflasker

Galleri for udvalgte likør- og bitterflasker jeg har i min samling. Med undtagelse af enkelte flasker, er alle de viste flasker mundblæste, nogle endda stadig med original etikette og delvist indhold. Jeg tilføjer løbende billeder.
Har du likør- eller bitterflasker eller andre gamle flasker, så hører jeg gerne fra dig. Mine kontaktinformationer finder du under “Kontakt” i menuen.

Likørflasker
I nedenstående galleri finder du et udvalg af mine likørflasker. Specielt er den klare og gule flaske fra VINHUSET PETERSEN & HANSEN i SVENDBORG interessante. Som det fremgår af etiketterne har de indeholdt jordbærlikør. Samme flasketype har også været anvendt som romflasker og i min samling har jeg da også nogle med originale rom-etiketter. I galleriet ses bl.a. også CLOC likør fra DE DANKSE SPRITFABRIKKER.

Bitterflasker
I nedenstående galleri finder du et udvalg af mine bitterflasker. Der ses bl.a 2 bitterflasker fra S.L von Oosten. Den mindste grønne er med delvist bevaret etikette og på flasken ses, at den er produceret på Kastrup Glasværk og rummer 36 cl. Påklistret mærkat viser at bitteren er forhandlet af MARINUS MØLLER & Co., KØBENHAVN og prisen var KR. 15,00 INCL. FLASKE. Dansk spirituosa 38 % fra fabrikkens originale aftapning står der bl.a. på flaskens etiketter. Begge flasker er uden toldkontrolnummer og dermed fra før 1924 og den større brune bitterflaske rummer 72 cl, og med det meget høje opstik, er den nok noget ældre end den grønne udgave.