Kemiske og Tekniske flasker

Galleri for udvalgte Kemiske og Tekniske flasker jeg har i min samling. Jeg har valgt at lave særskilte kategorier for nogle flasketyper som principielt hører hjemme under Kemiske og Tekniske flasker, fx Blækflasker og Blækhuse.
Alle de viste flasker er mundblæste, nogle endda stadig med original etikette. Jeg tilføjer løbende billeder. Har du kemiske/tekniske flasker eller andre gamle flasker, så hører jeg gerne fra dig. Mine kontaktinformationer finder du under “Kontakt” i menuen.

Kemiske og Tekniske flasker
I galleriet ses bl.a. en flaske til RUSKINDSFARVE fra VIBE-HASTRUPs KEMISKE FABRIKKER, KØBENHAVN F, en flaske til KALECHELAK m.fl.

Ratin – giftflasker
I nedenstående galleri ses et udvalg af flasker med påskriften RATIN. Ratinflasker findes i mange forskellige størrelser og farver, fra store 1 liters flasker til 100 ml flasker. Ratin var anvendt som gift, specielt rottegift, men har nok været anvendt som gift til andre skadedyr også.